10 Aralık 2011 Cumartesi

7.ay Bahar'dan izlenimler

    7.ay yenilikler ayı ...Ek besin maceramız çok da hoş başlamadı.Sen anne sütü düşkünü bir bebek oldun çıktın.Kafa çevirmeler...püskürtmeler,öksürüp her tarafı mama yapmalar....yememek için direndin.Kabul ediyorum kahvaltıyı erken başladım 6. ay bence kahvaltı için erken.Ayrıca bulamaçı hiç sevmedin her şeyi ayrı yemek istiyorsun.O biraz zahmetli oluyor ama ne yapalım sen ye yeter ki.
    Evde vakit geçiriyoruz bolca....anne kız 24 saat baş başayız.Arada babaanneye gidiyoruz.hasret gideriyorsunuz,koklaşıp oynuyorsunuz.Babaannenle dedeni hiç unutmuyorsun, görür görmez gülümsüyorsun.

Salonun ortasında minik bir insan,mama sandalyeni çok ama çok sevdin.ayaklarını bir sallayışın var.Müzikli oyuncağını Cem Amcan aldı.Tuşlarına bastıkça yanan ışıklara ve çalan şarkılara gülücüklerinle eşlik ediyorsun....

Cam güzeli...2. fotoda babanı bekliyorsun.Gel babası gel geeeel ....diye diye sana da baba demeyi öğrettik ya :)))

  Beşiğin : senin küçük evin :) seviyorsun odanı ....Odana girince her defasında ilk kez görüyormuş gibi etrafını inceliyorsun ve gülümsüyorsun.Neredeyse her kıyafetinle fotoğrafın var.Annenin fotoğraf merakı işte :)

4 Aralık pazar günü evimize senin gibi bir yavru daha geldi.Adını "çıtır" koyduk ve sen kuşun evdeki 24 saati bile dolmamışken  neredeyse yaşamına son veriyordun.Kuş benim elimdeyken sen de bak diye yaklaştırınca gırtlağını yakaladın:( elinden zor aldık.Kuş da çok korktu, biz de ....Neyse sonrasında aranız düzeldi. sana yaklaşmasa da seviyor bence seni.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder